Zakaj vzdrževanje spletne strani? Kot lastnik spletnega mesta (spletne strani) imate pravno in moralno odgovornost skrbeti zanj, tako kot skrbite tudi za svoje druge dobrine kot so hiša, avtomobil, hišni ljubljenček in podobno. Tudi za vse naštete redno skrbite in se ne postavlja vprašanje skrbeti ali ne skrbeti. Sam splet je živ in se spreminja iz dneva v dan. Kadarkoli se lahko pojavijo ranljivosti in vaše spletno mesto lahko postane tarča raznih napadalcev. Posledice takšnih napadov so lahko različne od:

  • izgube podatkov
  • napadi na druga spletna mesta
  • podtaknjene strani
  • kraja podatkov
  • in podobno

Vse skupaj pa vodi k izpadu vaše spletne strani, kar vam prinaša dodatne nevšečnosti in tudi morebitno izgubo prihodkov. Ko pride do izpada je izgovor "Nič nismo spreminjali že celo leto in še včeraj je delalo" popolnoma odveč in kot tak tudi edini krivec za izpad delovanja. "Nič nismo spreminjali" pomeni, da je vaša spletna stran neažurirana, neposodobljena in hkrati s tem ranljiva za vdore.

Zato je zelo pomembno, da redno posodabljate ves sistem in se tako izognete nevšečnostim. V kolikor tega ne želite delati ali pa nimate potrebnega kadra za to, potrebujete zaupanja vrednega vzdrževalca spletne strani s katerim boste sodelovali na dolgi rok. Vzdrževalec bo tako spremljal razvoj in objavo vseh popravkov za vašo spletno stran in jo sproti ažuriral.

Da bo vaša spletna stran ob vsakem trenutku ažurna in aktualna smo za vas pripravili tudi cenovno dostopne pakete vzdrževanja med katerimi lahko izbirate.

Vsi paketi vzdrževanja v osnovi nudijo celotno skrb za vašo spletno stran. V to je zajeto redno mesečno posodabljanje samega CMS sistema, kakor tudi vseh nameščenih komponent, modulov in vtičnikov. Vsak paket vsebuje tudi mesečno varnostno kopiranje spletne strani in obnovo spletne strani iz varnostne kopije. Paketi se razlikujejo po količini vnešenih vsebin mesečno, ki jih potrebujete. Po potrebi pa lahko za vas pripravimo individualni paket vzdrževanja, ki bo ustrezal točno vašim potrebam in zahtevam.

Pri vseh paketih vzdrževanja si lahko sami izbere obdobje predplačila. Tako so na razpolago predplačila za obdobje enega meseca, treh mesecov, šest mesecev ali dvanajst mesecev. Ne spreglejte prihrankov, ki jih lahko pridobite s predplačili za daljše obdobje!

Prijava za stranke